Alligevel er han en af Danmarks mest efterspurgte sjove mænd

Pressefoto af Peter
Peter Jakobsen med taske  – foto af Henrik Stenberg
 • Trine Frederiksen Avatar

  Virkeligt sjovt show! Peter er god til at improvisere og benytte sig af det, som sker i øjeblikket mellem ham og publikum. Peter sætter sig ind i, hvem hans publikum er og målretter showet efter det, hvilket er skønt. Vi benyttede ham til et firma-arrangement, og det passede godt. Dejligt at grine med kollegaer. Kan varmt anbefale Peter til både arbejde- og fest-arrangementer

  Trine Frederiksen 30 sep 2019
 • Marta Maria Stawska Avatar

  Klart en god underholdning og show, og meget pædagogisk, så selv selskabets mindste kan være med og hygge sig.
  Når showet er slut, har man en fornemmelse af, at man gerne ville have haft endnu mere, og at tiden er fløjet afsted for hurtigt.

  Kan klart anbefales.

  Marta Maria Stawska 19 sep 2019
 • Linda Nielsen Avatar

  1000 tak for fantastisk underholdning ved vores datters konfirmation.
  Det var lige prikken over I’et og som at have et es i ærmet, at kunne trække kaninen op af hatten og overraske vores datter med dit underholdende indslag.
  Det var så sjovt!
  Du er super underholdende, dygtig og sjov. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi håber at se dig igen en anden gang.

  Linda Nielsen 07 maj 2019
 • Malia Sødal Astrup Avatar

  Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

  Malia Sødal Astrup 08 apr 2019
 • Mathilde Vendelboe Sørensen Avatar

  Jeg tog en chance og bookede Peter til min 40 års fødselsdag i lørdags. Han underholdte så alle mine gæster grinede og inkl. mig selv. Peter gjorde at tiden fløj afsted og vil med 100% anbefale Peter til andre. Tusind tak for super fantastisk underholdning. Og tak fordi du kunne komme og underholde. 😂😂😂👍👍👍🤗🤗

  Mathilde Vendelboe Sørensen 05 mar 2019
 • Jette Mouritzen Avatar

  Vi havde Peter ude at underholde til vores fest i lørdags. Det var en 60 års fødselsdag med gæster fra 11-83 år. Stor success, masser af grin og flot trylleri. Kan varmt anbefales.

  Jette Mouritzen 15 jan 2019
 • Kristina Kroos Avatar

  Peter kom og tryllede til vores firmajulefrokost på Nimb. Han var helt fantastisk og alle gæsterne var godt underholdt.

  Kristina Kroos 04 dec 2018
 • Conni Petersen Avatar

  I anledning af vores 60 års fødselsdagsfest havde vi hyret Peter, og vi var spændte på, hvad vi havde indledt os på. MEN det gik over alt forventning. Vore 45 gæster fik alle deres store smil frem og vi fik ondt i maven af grin. Blandingen af tryllekunstneri og humor var fabelagtigt. Vi kan stærkt anbefale Peter.
  Mange venlige hilsner Søren og Conni

  Conni Petersen 04 nov 2018
 • Bente Rosendal Hansen Avatar

  Peter optrådte ved min mands og min fødselsdagsfest i lørdags og det gik bestemt ikke stille af 🤣 På en meget charmerende og hyggelig facon "tryllebandt" han os alle 🧙‍♂️ Der blev både grinet og klappet en hel del 😂👏 Så, var stemningen ligesom lagt for resten af dagen. Stor tak til dig Peter og vi giver dig helt sikkert vores varmeste anbefaling 🤗 De bedste hilsner fra Finn & Bente

  Bente Rosendal Hansen 02 okt 2018
 • Carina Bell Bastlund Woollhead Avatar

  Vi har igennem flere år booket Peter Jakobsen til at lave underholdning for vores gæster (og deres børn) når vi to gange om året laver velkomstarrangement for nye borgere til Kommunen. Peter er bare så god! Hver gang. Publikum i alle aldre fniser, griner og spøger med, og det er virkelig sjovt og hyggeligt. Sidst havde vi en del nydanskere, som ikke kendte så meget til begrebet tryllekunstnere, og de blev så opslugte, at de helt glemte at komme med bussen!

  Peter er virkelig en fantastisk dygtig tryllekunstner, og han kan kaste en magisk skær over en hvilken som helst sammenkomst. Anbefales varmt!

  Carina Bell Bastlund Woollhead 06 aug 2018

Peter har sin helt egen unikke og personlige stil

Meningen med Peters underholdning er at publikum skal grine og more sig mest muligt, og derfor benytter han trylletricks, snak, gags og involvering af publikum.

Peter er en komiker med tricks i ærmerne. Trylleriet er hans redskab ligesom for nogle komikere, er deres redskab en guitar eller en fjollet karakter.

Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt.

Peter Jacobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er igang,  at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Johnny og Pia

Peter underholder
Her er Peter i tæt kontakt med et par tilskuere.

Dit vindende væsen og professionelle manèr gjorde, at de af gæsterne “det gik ud over” følte, at de svævede op på scenen, og du kun var til for dem – nærmest åndelig massage. LEVISION

Danmarks mest ukendte berømthed

Peter er for den store offentlighed en ukendt person.

Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste 20 år. Han fortrækker at leve privat med sin famile og interesser.

Alligevel er Peter nok den i underholdnings-branchen, som optræder allermest. Han har allerede optrådt til over 5000 fester. 

Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de sjovest og dygtigste i branchen.

Super underholdning
Firmafest underholdning
Altid publikum i centrum
anbefaling om undeholdning af Peter

scalet

Peter har international agent

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international agency.  Scarlettentertainment booker Peter til udlandske firmaer på besøg i Danmark.

I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv.

tough act to follow. BRØDRENE HARTMANN

peters familie

Far til fem og en kat

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kone gennem mange år.

De har fem unger og bor på landet nær Sorø i et 118 år gammelt hus. Her leves livet, som var de med i en dansk familiefilm.

meget sjov underholdning anbefaling
Peter tryller med lille pige

Du lyder som et perfekt indslag til vores fest

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster du? 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)