Alligevel er han en af Danmarks mest efterspurgte sjove mænd

Pressefoto af Peter
Peter Jakobsen med taske  – foto af Henrik Stenberg
 • Super stemning! Peter gjorde det super godt! ikke kun at han lavede nogle sjove og underholdende tricks, men han fangede i den grad vores selskabs kemi og humor! Kæmpe succes, intet mindre! ALLE gæster har haft en positiv kommentarer til indlægget.!

  Annemette Bøgeskov Jensen
  01 feb 2020
 • Underholdning i topklasse Peter optrådte til min 60 års fødselsdag og leverede en topprofessionel underholdning med masser af grin og måbende ansigter. Du er fantastisk dygtig - jeg er meget glad for min beslutning om at hyre dig til festen. God fornøjelse til alle jer der vælger at gøre det samme.

  Jyotima Gustavsen Avatar
  Jyotima Gustavsen
  02 dec 2019
 • Suverænt og mega underholdende show Suverænt og mega underholdende show, som Peter leverede.. Komik og trylleri på et sjovt og morsomt niveau, så både børn og voksne “havde en fest”. Man kan roligt booke Peter til det næste arrangement.

  Nini
  22 okt 2019
 • Virkeligt sjovt show! Peter er god til at improvisere og benytte sig af det, som sker i øjeblikket mellem ham og publikum. Peter sætter sig ind i, hvem hans publikum er og målretter showet efter det, hvilket er skønt. Vi benyttede ham til et firma-arrangement, og det passede godt. Dejligt at grine med kollegaer. Kan varmt anbefale Peter til både arbejde- og fest-arrangementer

  Trine Frederiksen Avatar
  Trine Frederiksen
  30 sep 2019
 • Klart en god underholdning og show, og meget pædagogisk, så selv selskabets mindste kan være med og hygge sig.
  Når showet er slut, har man en fornemmelse af, at man gerne ville have haft endnu mere, og at tiden er fløjet afsted for hurtigt.

  Kan klart anbefales.

  Marta Maria Stawska Avatar
  Marta Maria Stawska
  19 sep 2019
 • 1000 tak for fantastisk underholdning ved vores datters konfirmation.
  Det var lige prikken over I’et og som at have et es i ærmet, at kunne trække kaninen op af hatten og overraske vores datter med dit underholdende indslag.
  Det var så sjovt!
  Du er super underholdende, dygtig og sjov. De bedste anbefalinger skal lyde herfra og vi håber at se dig igen en anden gang.

  Linda Nielsen Avatar
  Linda Nielsen
  07 maj 2019
 • Hold nu kæft du er dygtig.. Vi var virkelig underholdt, og jeg er stadig i chok over det du kan, vi fatter simpelthen minus🤭🤣😀 jeg kan kun sige pæne rosende ord om dig, håber helt klart at se dig igen🤩

  Malia Sødal Astrup Avatar
  Malia Sødal Astrup
  08 apr 2019
 • Super sjov og meget professionel Jeg havde booket Peter Jacobsen til et Kundearrangement i min tøjbutik, og kan kun anbefale andre at prøve det samme. Det var et helt fantastisk indslag, kunderne og ikke mindst vi fik virkelig rørt lattermusklerne og trylleriet var meget professionelt.

  Pia Studsgaard Avatar
  Pia Studsgaard
  26 mar 2019
 • Jeg tog en chance og bookede Peter til min 40 års fødselsdag i lørdags. Han underholdte så alle mine gæster grinede og inkl. mig selv. Peter gjorde at tiden fløj afsted og vil med 100% anbefale Peter til andre. Tusind tak for super fantastisk underholdning. Og tak fordi du kunne komme og underholde. 😂😂😂👍👍👍🤗🤗

  Mathilde Vendelboe Sørensen Avatar
  Mathilde Vendelboe Sørensen
  05 mar 2019
 • Vi havde besøg af Peter til et firmaarrangement. Det var super underholdende. Han formåede at få selv de mest stivnakkede med. Som arrangør af firmafesten, satte vi stor pris på, at Peter var meget fleksibel, da han skulle komme som en overraskelse. Jeg vil gerne anbefale Peter, det bliver alt andet end kedeligt.

  Karina With Avatar
  Karina With
  02 feb 2019

Peter har sin helt egen unikke og personlige stil

Meningen med Peters underholdning er at publikum skal grine og more sig mest muligt, og derfor benytter han trylletricks, snak, gags og involvering af publikum.

Peter er en komiker med tricks i ærmerne. Trylleriet er hans redskab ligesom for nogle komikere, er deres redskab en guitar eller en fjollet karakter.

Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt.

Peter Jacobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er igang,  at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Johnny og Pia

Peter underholder
Her er Peter i tæt kontakt med et par tilskuere.

Dit vindende væsen og professionelle manèr gjorde, at de af gæsterne “det gik ud over” følte, at de svævede op på scenen, og du kun var til for dem – nærmest åndelig massage. LEVISION

Danmarks mest ukendte berømthed

Peter er for den store offentlighed en ukendt person.

Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste 20 år. Han fortrækker at leve privat med sin famile og interesser.

Alligevel er Peter nok den i underholdnings-branchen, som optræder allermest. Han har allerede optrådt til over 5000 fester. 

Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de sjovest og dygtigste i branchen.

Super underholdning
Firmafest underholdning
Altid publikum i centrum
anbefaling om undeholdning af Peter

scalet

Peter har international agent

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international agency.  Scarlettentertainment booker Peter til udlandske firmaer på besøg i Danmark.

I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv.

tough act to follow. BRØDRENE HARTMANN

peters familie

Far til fem og en kat

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kone gennem mange år.

De har fem unger og bor på landet nær Sorø i et 118 år gammelt hus. Her leves livet, som var de med i en dansk familiefilm.

meget sjov underholdning anbefaling
Peter tryller med lille pige

Du lyder som et perfekt indslag til vores fest

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster du? 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)