Og alligevel Danmarks mest efterspurgte sjove mand

Peter Jakobsen med taske  – foto af Henrik Stenberg

Total ukendt berømthed

Peter er for offentligheden en total ukendt person – nærmest berømt for at være det. Peter har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste 20 år. Han fortrækker at leve privat med sin famile og interesser.

Peter er vist nok den i underholdnings-branchen, som optræder allermest. Han har allerede optrådt til omkring 5000 forskellige arrangementer. Mange har set Peter optræde og det har gjort ham meget efterspurgt.

Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de sjovest & dygtigste i branchen.

Komiker med tricks i ærmerne

Mange anser Peter for at være komiker, fordi der bliver grinet meget. Men Peter synes selv, at han er tryllekunstner selvom mange forveksler ham med en komiker. Man kan sige, at trylleriet er hans redskab til grinet – ligesom for nogle komikere,  er deres redskab en guitar eller en fjollet karakter.

Du havde en fantastisk udstråling på vores lille hjemmelavede scene, og du fangede både os og stemningen i samme øjeblik, du trådte op på scenen. Dit vindende væsen og professionelle manèr gjorde, at de af gæsterne “det gik ud over” følte, at de svævede op på scenen, og du kun var til for dem – nærmest åndelig massage. LEVISION

Her er Peter i tæt kontakt med et par tilskuere.

Peter har sin helt unikke stil 

Meningen med Peters show er at publikum skal grine og more sig mest muligt, og der til benytter han trylletricks og gags – foruden sit sprog og stærk involvering af publikum. Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt.

Firmafest underholdning
Altid publikum i centrum

Har international agent

Peter er en af de få, som har et international agency, som booker ham til udlandske firmaer. I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv eller dansk bookingbureau.

scalet
Scarlettentertainment er mit udlandske bookingbureau

Uddannet på en international klovneskole

Peter blev som ganske ung uddannet på  en international Mime og klovneskole: THE COMMEDIA SCHOOL,  Det gav en grundlæggende baggrundsviden om det at være artist, sammen med en forståelse af kroppen og psykens betydning, når man skal være tændt og skal have kontakt med et publikum.

Certificeret hypnose terapeut

Peter er en nysgerrig og videbegærlig person, så han er altid i gang med at dygtiggøre sig i et eller andet. De seneste mange år har han studeret diverse former for terapeutiske metoder. Nu ejer han en lille hypnoseklinik i Sorø.

 Peter laver IKKE showhypnose, men bruger det i terapeutisk øjemed. Klik her og se Sorø Hypnose hjemmeside

Det vigtigste for Peter er, at det skal være sjovt for alle

Kreativ dramalærer

Peter var i 6 år lærerGØGLERSKOLEN,  som nu hedder AFUK.  Her underviste han i diverse kunstformer & dramatiske stilarter. Udover det rent fagtekniske og socialpædagogiske, fungerede Peter som instruktør og fødselshjælper på elevers ideer og projekter.

Sideløbende underviste han personalegrupper på seminarer, institutioner og i firmaer. Det var som oftest dramaøvelser i kommunikations- og samarbejdstræning.

Online skole med 4000 elever

Peter har udviklet og skabt en online trylleskole, hvor alle kan lære at trylle. Han har samlet de dygtigste tryllekunstnere i Danmark, som selv forklarer i detaljer hvorfor de gør som de gør. Man lærer de samme teknikker, som de professionelle selv bruger. Stedet hedder Trylleskolen.dk

5 børn og 2 katte

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kæreste  gennem mange år. De har fem unger og bor på landet nær Sorø i et 112 år gammelt hus. Her leves livet, som var de med i en dansk familiefilm.

Sara i et 20 år gammelt foto
Sara i et 20 år gammelt foto
familen jr
Et familie-selfie

JA TAK! Send et uforpligtende tilbud

Underholdnings-garanti: Er Peter allerede booket til anden side eller ikke til jeres budget, så anbefaler han en sjov & billigere kollega.