Peter hvem - har aldrig hørt om ham!

Ja. Sådan tænker de fleste og alligevel er landets meste efterspurgte sjove mænd.

anders

Peter interagerer med enten med hele publikum eller enkelte, som her til Anders 50 års fest

Peter Jacobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er igang,  at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Johnny efter hans søns non-firmation

Peter har sin helt egen unikke og personlige stil

Meningen med Peters underholdning er at publikum skal grine og more sig mest muligt, og derfor benytter han trylletricks, snak, gags og involvering af publikum.

Peter er en komiker med tricks i ærmerne. Trylleriet er hans redskab ligesom for nogle komikere, er deres redskab en guitar eller en fjollet karakter.

Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt.

sjov underholdning

Peter er for den store offentlighed en ukendt person. 

Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste 20 år. Han foretrækker at leve privat med sin familie og interesser.

Alligevel er Peter nok den i underholdnings-branchen, som optræder allermest. Han har allerede optrådt til over 5000 fester. Kollegaer og fagfolk anser ham for at være blandt de dygtigste i branchen.

Peter har international agent

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international agency.  Scarlett-entertainment booker Peter til udenlandske firmaer på besøg i Danmark.

I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv.

Far til fem børn og en kat

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kone gennem mange år. De bor Sorø i et 118 år gammelt hus og har 5 børn.

Dit vindende væsen og professionelle manèr gjorde, at de af gæsterne "det gik ud over" følte, at de svævede op på scenen, og du kun var til for dem - nærmest åndelig massage. LEVISION
30 års fest
tough act to follow. BRØDRENE HARTMANN
firmafest

Du lyder som perfekt underholdning til vores fest! Vi vil gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster du? 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)