Peter hvem - har aldrig hørt om ham!

Ja. Sådan tænker de fleste og alligevel er landets meste efterspurgte sjove mænd.

Peter og et tvillingepar konfirmation
anbefaling fra Trine
Peter Jacobsen er bare suveræn , har en kanon sjov og dejlig humor, er sikker på at selv Victor Borge ville give os ret i denne påstand! Man føler når han er igang,  at man kender ham personligt, og han kender hver og en gæst ved selskabet! Johnny efter hans søns non-firmation

Peter har sin helt egen unikke og personlige stil

to drenge griner

Meningen med Peters underholdning er at publikum skal grine og more sig mest muligt, og derfor benytter han trylletricks, snak, gags og involvering af publikum.

Peter er en komiker med tricks i ærmerne. Trylleriet er hans redskab ligesom for nogle komikere, er deres redskab en guitar eller en fjollet karakter.

Det, der især kendetegner ham, er hans evne til at improvisere med publikum og få tilskuerne til at føle sig som noget særligt.

Peter er for den store offentlighed en ukendt person. 

Firmafest i telt

Han har pænt takket nej tak til TV, film, aviser og den slags de sidste 20 år. Han fortrækker at leve privat med sin famile og interesser.

Alligevel er Peter nok den i underholdnings-branchen, som optræder allermest. Han har allerede optrådt til over 5000 fester. Kollegaer og fagfolk anser ham for at være en af de dygtigste i branchen.

Peter er en af de få, som har international agent

Peters agency

Peter hører til den lille eksklusive gruppe af danske kunstnere, som har et international agency.  Scarlett-entertainment booker Peter til udlandske firmaer på besøg i Danmark.

I Danmark bookes Peter direkte hos ham selv.

Far til fem børn og en kat

Peters familie

Privat lever Peter en pæn og næsten borgerlig tilværelse med sin kone gennem mange år.

De har fem unger og bor på landet nær Sorø i et 118 år gammelt hus. Her leves livet, som var de med i en dansk familiefilm.

Dit vindende væsen og professionelle manèr gjorde, at de af gæsterne "det gik ud over" følte, at de svævede op på scenen, og du kun var til for dem - nærmest åndelig massage. LEVISION
Underholdning hos Malis 30 års fest
tough act to follow. BRØDRENE HARTMANN
underholdning til Renes 40 års fødselsdagsfest

OKAY! Du lyder som perfekt underholdning til vores fest

Derfor vil vi gerne vide mere. Er du ledig og hvad koster du? 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)