Underholdning til fødselsdag

Underholdning til 18, 30, 40, 50, 60, 70, 75, 80 eller 90 års fødselsdag

Fødselsdagsfest med underholdning i telt

fødselsdagsfest med underholdning

Skal dagen fejres med familie og venner? Drømmer du om god underholdning? Her er oplevelsen, der deles med alle gæsterne og huskes mange år efter festen.

Jørns 60 års fødselsdag
underholdning til Renes 40 års fødselsdagsfest

Ønsker DU involverende, nærværende og sjov underholdning til din fødselsdagsfest?

Jeg hedder Peter Jakobsen og er ekspert i at optræde til private personers fødselsdagsfester.

Du kan slappe helt af og bare nyde underholdningen, for jeg har allerede optrådt til over 5000 fester lige som din.

Det er en helt speciel genre indenfor underholdningsverden at optræde til private fester. For her er scenen din stue, festlokalet, mellem stolene, ude i haven eller måske i garagen.

Det kræver erfaring og en evne til at stikke fingeren i jorden og optræde efter forholdene.

Jeg elsker det og vil meget optræde til din fest. Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

God fødselsdagsfest!

Peters signatur
Underholdning hos Malis 30 års fest
Tusind tusind tak for et fantastisk show !!!!!!!!!!!! Alle har vendt tilbage med mega positiv responce 🙂 Og gud hvor vi grinte. Flere spurgte hvor jeg havde "fundet" dig - så alle har fået din www-side. Vi venter spændt på billederne og selvfølgelig sender jeg dig alle du kan bruge på din side. Igen tusind tak for et kanon indslag 🙂 EA HAVDE BOOKET PETER TIL SIN 40 ÅRS FØDSELSDAGSFEST
Barnebarn Mathilde til morfars fødselsdag

Mathilde til morfars 70 års fødselsdag

Det var et super show du lavede, alle har været meget begejstrede og vi griner stadig. Hans Erik Eriksen. Havde hyret Peter til konens 50 års fødselsdagsfest

Underholdning til 18 års fødselsdag

fantastisk god underholdning. Der blev grinet og snakket resten af aftenen og natten om dine tricks og udtalelser og Alberte var meget positiv overrasket og havde bare en rigtig dejlig og uforglemmelig 18 års fødselsdag! Albertes mor, Pernille Olskær
Der var stor ros til dig... Du var bestemt et samtaleemne resten af aftenen - folk var meget imponeret. Nu har jeg set dit show 3 gange ....... men jeg sad stadig med ondt i kæberne efter showet den fredag. Med det vil jeg sige..... Det "samme show" er aldrig det samme show....... Og det kan være lige så sjovt 2 og 3 gang også!  Frederik Dybdal, 18 års fødselsdag
to drenge griner

Fra Malthes 18 års fødselsdag i haven

Stor tak for et herligt indslag i lørdags, folk var så begejstrede for dine numre og syntes at du var dybt professionel , rasende dygtig og yderst behagelig. Det løftede den i forvejen gode stemning til uanede højder, tak for det! Anne Lambert

Underholdning til 30 års fødselsdag

Jeg var én af gæsterne ved Anjas 30 års fødselsdag lørdag i Slagelse. Dit show var fuldkommen forrygende. Jeg græd næsten af grin, og kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har moret mig så fantastisk. MICHAEL, EN GÆST fra Anjas 30 års fødselsdag
Det var super underholdning og det levede fuldt op til mine forventninger. Du fik kick-startet den gode stemning og den fortsatte hele aftenen indtil kl. 05. Så tak fordi du medvirkede til at jeg fik den bedste fødseldagsfest jeg kunne tænke mig. SARA JACOBSEN

Underholdning til 40 års fødselsdag

interaktiv underholdning

En af gæsterne var helt med i showet

Tusinde tak for et herligt show. Alle mine bekymringer før dagen omkring "Hvad er det jeg har arrangeret?" kunne jeg godt have sparet mig. Alt hvad jeg havde læst af anmeldelser på din hjemmeside lever du fuldt op til , og mere til !! BETTINA HOLMGAARD, underholdning til sin 40 ÅRS FØDSELSDAG .
Mathilde om hendes fest
hele selskabet takker dig, du gjorde det til en endnu mere forrygende fest. Mine unger var totalt solgt, og du havde hele selskabet med dig. Alle snakkede om dit indslag hele aftenen, og du fik selv min halv gamle senile far med ; = Vi fik grint og undret os, og du var bare toppen, det skulle være en ekstra overraskelse til ungerne og det skal jeg love for at det blev. Kunne ikke have været bedre, og tak fordi du indrog dem alle (og vennen).  Marianne Birkshøj
Jeg er stadig helt 'høj' når jeg fortæller om dit show. Det var langt mere end jeg havde turde håbe på i min vildeste fantasi. Din ligefremme måde går rent ind hos gæsterne - og din måde at håndtere mine børn på kan jeg kun bukke dybt for. Jeg kan forsikre dig om - at jeg til hver en tid vil anbefale dig.Så derfor - tusind tak for et MEGET underholdende sjov. Aldrig har jeg grint så meget af at blive snydt så vandet det driver. TAK. FLEMMING BARTS

Underholdning til 50 års fødselsdag

Tak for et flot sjovt og meget professionelt show. Meget imponerende. Vores gæster var godt underholdt og mange gav udtryk for at det er en super måde at starte festen på. Man komme i god stemning og har straks noget at tale med sidemanden om. Jeg tror at du fik nogle nye fans og vist også et par potentielle kunder i den kommende tid. TINA KLOKHOLM
50 års fødselsdags fest

Bents ven fra hans 50 års fødselsdagsfest

1000, 1000 tak for et utroligt underholdende show, som var det helt store samtaleemne meget af aftenen. Alle var vildt begejstrede. :o) Karina Molin Lindgren, 50 års fødselsdag
Gittes 50 års
Det var en stor fornøjelse for os at se dit show. Du faldt fantastisk godt ind i selskabet og vi nød alle din fantastiske optræden, din humor og ikke mindst din dejlige personlighed. Jeg har fået så meget positiv respons fra gæsterne, ja, der var ovenikøbet et par pige kollegaer, som syntes du bare var så dejlig. Jeg håber vi igen får fornøjelse af at se din fantastiske optræden. Tusind tak fordi du var med til, at give mig en uforglemmelig aften. Birgitte Helmer

Underholdning til 60 års fødselsdag

60 års herrefrokost

Jørgens 60 års herrefrokost

Det var bare fantastisk underholdning. Du levede helt op til vore forventninger. Vi kendte dig jo ikke i forvejen, men havde dannet os et indtryk på baggrund af din hjemmeside. Både børn og voksne (fra 3 til 89 år) synes det var alle tiders. Selv var vi gladest for, at du formåede at underholde hele selskabet på en gang. Både børn, teenagere, "midaldrende" og pensionisterne. En dejlig fælles oplevelse. Tusind tak! Bent og Berit Lovring 
mors 60 års fødselsdag
Super godt show du har, det er rigtig sjovt og du er virkelig 'vågen' med hensyn til publikum. Tina Ann Dølling Hundewadt
60 års i sommerhuset

Fra Oves 60 års fest i sommerhuset

Min far var meget begejstret og irriteret !! Din optræden gjorde ham jo ikke ligefrem klogere....! Alle gæster havde en fin aften - de smukke rammer på Dragsholm og så en god omgang latter - jeg tror vi tog fusen på dem med dit show, at det så var i verdensklasse gjorde jo ikke oplevelsen ringere. CHARLOTTE. DATTER GAV HENDES FAR ET SHOW, SOM GAVE TIL HANS 60 ÅRS FØDSELSDAG

Underholdning til 70 års fødselsdag

70 års fest i stuen

Show i stuen til Jørgens 70 års fest

Bentes 70 års fødselsdag
Det var et super show og vi er meget glade. Alle gæster har været begejstrede for dig og synes virkelig at du leverede det med meget charme...(Så ved du det..:-)) Vigtigst af alt så blev mor meget overrasket og rigtig glad og det er vi taknemmelige for. LOUISE LEIDECKER
70 års fest

Underholdning til 80 års fødselsdag

Svend 80 års fest

Konen havde overrasket Svend til hans 80 års fødselsdagsfest for familien

Tak for underholdning den 18 jan. i Herlufmagle hallen. det var bare godt. vores gæster morede sig og det gjorde vi også. Jeg kan og vil anbefale dig til andre. tak for nu. Solveig Nielsen havde hyret Peter til sin 80 års fødseldag
80 år
glade gæster til fødselsdagsfest

JA TAK! Vi vil gerne høre mere om din underholdning til vores fødselsdagsfest

Vi vil gerne vide mere - først og fremmest: Er du ledig og hvad koster du? 

(Det er naturligvis helt uforpligtende og du får hurtigt svar)

Ja - vi bruger også cookies på komik.dk. Det er nødvendigt, for at siden fungerer og du får den bedst mulig oplevelse. Du kan læse om vores privatlivspolitik og GDPR her